Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cunoscutul alpinist român Zsolt Torok a murit. Avea 45 de ani și fusese dat dispărut de familie. Alpinistul dispăruse în Munţii Făgăraş, unde a fost găsit decedat, a anunţat sâmbătă şeful Salvamont Sibiu, Adrian David.

”Bunul nostru prieten și-a pierdut viața în zona Vârfului Negoiu, pe o porțiune de creastă foarte abruptă. E posibil să fi alunecat sau s-a rupt o bucată de stâncă cu el. Cert e că a fost găsit lângă peretele de stâncă.

Ultima convorbire telefonică a lui a fost miercuri. De atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Echipamentul său a fost găsit la 45 de minute de locul în care a fost găsit. Noi așteptăm intervenția unui elicopter. Trupul său va fi coborât într-o zonă unde poate interveni elicpoterul”, a spus Adrian David.


Comentarii

Artur Atanasian Dupa nume pare mai mult maghiar decat român. Observ ca de câte ori un ungur transilvanean devine faimos este considerat automat român... nu insa si invers!

19 august 2019 5:29

bubu Un sportive exceptional si un bun Roman ! Odihneasca-se in pace ! A murit cum a trait, in inima muntelui !!

17 august 2019 18:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.