Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prognoza meteo ANM! Meteorologii vin cu informări despre cum va fi vremea în acest weekend, atât în ţară, dar şi in zonele preferate de turişti, precum muntele şi litoralul. Veştile sunt bune, cei care sunt plecaţi în concediu vor avea parte de vreme caldă şi, în general, frumoasă.

Acest weekend aduce vreme în general frumoasă în multe zone din ţară. Vor exista însă şi ploi izolate şi vânt moderat. Pe litoral, vremea va fi frumoasă, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar temperatura apei mării va avea între 23 și 24 de grade, mai scăzută în partea de nord a litoralului. La munte, vremea se va încălzi, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, pe creste, în ziua de sâmbătă, precizează ANM.

Integral pe Capital