Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Ionescu, redactorul-șef al Evenimentului Zilei, a făcut un apel public către Raed Arafat. Simona Ionescu a scos în evidență, cu ajutorul unui reportaj realizat de postul francez TV 5, discrepanțele uriașe de abordare a unei situații de urgență între statul francez și cel român.

„In urmă cu circa 50 de minute (la jurnalul de la ora 22.00, ora României) am văzut la postul francez TV 5 un reportaj despre serviciul lor 112. Probabil, cazul din Caracalul românesc i-a injectat si pe jurnaliștii francezi și au vrut să-și liniștească publicul. Au avut, de fapt, și ei un caz deosebit, dar nu am prins eu începutul știrii, dar revin cu precizările necesare. Reporterii le-au arătat telespectatorilor deci, cum Serviciul lor 112 a reușit localizarea unui turist francez rătăcit în niște munți din Italia, după ce acesta a apelat 112 al italienilor. Angajatul francez de la acest serviciu de urgență explica modalitatea de localizare, rapidă, și a precizat că eroarea poate fi de 12-14 metri.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Șerban Nicolae, expert anal al PSD, poponar în drept kaka cum laudae Este imperios necesar ca cei de la 112 să primească gratuit cursuri de predare al sărutului francez. După care o să-i fut eu în cur pe toți, că numai la asta mă pricep drept, restul le fac strâmb. Am fost și șofer la viața mea, dar tot mai bine-i poponar. Votați PSD!

17 august 2019 22:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.