Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Drama din Caracal a zguduit puternic România, iar undele de şoc s-au propagat rapid în societate cu ajutorul mass-media, care a exploatat din plin emoţia şi revolta cetăţenilor, alimentând astfel haosul şi confuzia generală.

Practic, zile la rând românii au fost bombardaţi cu un val de informaţii contradictorii. În numele ratingului, rigorile meseriei şi interesul public au fost date uitării. Orice speculaţie a fost rostogolită cu titlul de adevăr, orice detaliu minor a fost transformat într-unul senzaţional. Au fost propagate rapid nelipsitele „dezvăluiri bombă“, „răsturnări de situaţie“ şi „ipoteze şoc“, doar pentru a fi infirmate la scurt timp. Au fost scoşi la înaintare ziariştii-procurori şi pseudospecialiştii, care au emis ipoteze greşite, iar pe micile ecrane au rulat imagini cu părinţii tinerelor leşinând de durere, ceea ce nu este doar ilegal, potrivit Codului Audiovizual, ci şi imoral.

Integral pe AdevărulComentarii

Sicterescu Autoritatile ca...autorita! Da`....principalu` vinovat e tocma`.....absolut toata MASSMEDIA rrhhomaneasca, in "groasa" pana de subiecte ! Fara nici o exceptie ! De nenumarate ori, sictir bre ... !!!

18 august 2019 11:01

EU, plecat din tara Iata dezastrul care s-a instaurat in ROMANIA dupa MAREA IMBECILITATE din 1989. ( Sa nu credeti ca eu n-am vrut schimbarea, numai ca inca a de atunci am spus: Romania a pornit foarte rau-spre deosebire de celelalt tari foste comuniste-, a pornit si construit NOUA SOCIETATE bazata pe CRIME, MINCIUNA si HOTIE). In cei 30 de ani de la POLITICIENI, la MILITIE, la SERVICIILE SECRETE, la JUSTITIE, la ARMATA, in EDUCATIE, in SANATATE s-a instaurat CORUPTIA, iar cine FURA nu are timp de MUNCA CINSTITA in folosul SOCIETATII, asa cum au jurat toti. Prostii de ROMANI ramasi in tara cred ca acestia ii apara. EI nu s-au ocupat in toata aceasta perioada decat de FURAT. Din aceste motive nu s-au facut AUTOSTARZI, in EDUCATIE este un dezastru- jumatate din copii termina liceul/facultatea, dar ei sunt ANALFABETI FUNCTIONALI- si nu au imbunatatit SERVICIILE DE SANATATE. Numai din accidente de circulatie mor anual, in ROMANIA, peste 2 000 de oameni. Cati mor din neglijenta si lipsa de medicamente in SANATATE? Noroc ca de PROSTIE nu se moare, asa ca EDUCATIA mai are o "salvare". Nu se vede? Uitati-va la prim-ministrul Dancila. Toti cei amintiti mai sus si-au tras: SALARII NESIMTITE si PENSII SPECIALE. Nu va e RUSINE???. Comisarul de la Caracal a iesit la pensie. Stiti cat ia acest nemernic, care probabil n-are nici macar 50 de ani? Va spun eu: 12 000 lei/luna, adica cat PATRU PROFESORI UNIVERSITARi sau SASE PROFESORI de gimnaziu. Ce a facut individul inafara de a fura??? Mai romanilor, daca nu va revoltati si nu schimbati totul ( cred ca macar cateva mii de oameni cinstiti se vor mai gasi in tara asta) atunci veti ramane ULTIMA TARA DIN LUME, nu din EUROPA, unde oricum sunteti.

17 august 2019 14:52

Păi ADEVĂRUL MURDAR ce să zică? Luati-vă, băh, dracului morții și măturați scena! Adică ce vreți voi? Să ajungă vreun fulgușor de funingine pe epoleții cyborgilor de la Deveselu?! Ăla e cancerul nostru și trebuie să-l suportăm cu maximă demnitate.

17 august 2019 14:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.