Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat că şeful statului Klaus Iohannis nu avea cum să reacţioneze în cazul militarului american care a leşinat în timpul discursului acestuia de Ziua Marinei pentru că preşedintele „nu are ochi în ceafă” ca să vadă ce s-a întâmplat.

„Chiar nu mi se pare un subiect de discuţie. Este evident că preşedintele nu are cum să vadă pentru că nu are ochi în ceafă. Poate trebuie să dăm o regulă că preşedintele trebuie să aibă un ochi în ceafă. El era implicat în susţinerea discursului. Se vedea clar că a citit după foi şi a plecat prin stânga, deci nu avea cum să vadă locul din lateral era în spate înspre dreapta”, a afirmat Ludovic Orban, vineri seară, la Digi 24.

Integral pe MediafaxComentarii

Bibi@Adrian Pulica, Pulica de Adrian, tu vrei sa zici ca era ca in fotografie. Eu am vazut la TV si era bine in spate si lateral cum zice celalat pula V.Oricu, cand citesti un text nu te uiti in spate si nici lateral. Daca ridici privirea te uiti in fata. Numai pule ca voi le restalmaciti pe toate.

17 august 2019 18:41

Adrian Sica, Sica , Sica! daca nu ar fi fost public si fotoreporteri in zona cineva chiar te-ar fi crezut. Scena s-a petrecut in lateral dreapta putin in spate dar nu prea mult si, cum orice om normal are asa numita "vedere periferica" este imposibil ca Johannis sa nu fi observat nu neaparat cand a lesinat soldatul dar macar forfota personalului medical. Vrei tu, Sica mandolina sa spui ca prea-iubitul nostru prezident nu are aceasta calitate? Adica el nu e ca ceilalti (bine, el se considera oricum foarte special) ca nu e ... normal? Mai repede cred ca pe langa faptul ca nu il interesa, putea sa cada si bomba langa el, lui Johannis ii era frica ca daca ridica ochii de pe foaie nu mai stie de unde sa reia cuvantarea. De unde mai rezulta un fapt. Johannis nu citeste discursul inainte de ceremonie, de unde si stilul linear al acestuia. Riscant monser, nu se stie iti pun asta la un moment dat pe hartie.

17 august 2019 13:32

x Orbane, ce spume si clabuci erau la gura ta, daca s-ar fi aratat indifferent fata de soldat, cineva din PSD ! Tu si cu Turcanca-militianca, faceati chair o plangere penala.

17 august 2019 9:56

UNFORGIVEN PPS: Noroc că a fost un(o) soldat(ă) american(ă) și săptămâna viitoare, Trump o să-i bată cel mult obrazul, căci dacă era român, acum se vorbea deja despre o tentativă de lovitură de stat dejucată !

17 august 2019 5:25

UNFORGIVEN Cred că s-a temut să nu cumva să pronunțe celebra frază de discurs prezidențial, cea cu „alooo,…alooo…așezați-vă liniștiți la locurili voastre…” PS: Oricum, o atitudine deloc surprinzătoare și care îi e specifică !

17 august 2019 1:20

v Ghiolbanis a citit pina a lesinat soldatul american. Probabil Ghiolbanis l-a vazut dar sincer nu putea sa-i faca nimica, deoarece la astfel de manifestatii sint mai multe ambulante.

16 august 2019 23:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.