Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALDE a dat termen doamnei Dăncilă ca până pe data de 20 august să restructureze guvernul. Pretextul este rectificarea bugetară cu care ALDE nu ar fi de acord şi, de asemenea, starea de incompetenţă a guvernului pe care ALDE a descoperit-o de curând. Până acum, ALDE nu a avut nicio problemă, nici cu bugetul, nici cu lipsa de competenţă. De ce i-a apucat grija tocmai acum?

Formula rectificărilor bugetare este neschimbată în ultimii ani. În primul rând, se măreşte PIB-ul din pix, pentru ca deficitul, deşi cu cheltuieli în creştere, să nu treacă de 3%. În al doilea rând se taie masiv bugetele unor ministere despre care se ştia de la început, de la votarea bugetului, că nu vor fi în stare să cheltuiască banii pentru investiţii. Se ia dintr-o parte şi se dă în alta, pe scurt de la investiţii, blocate oricum, la pensii şi salarii purtătoare de beneficii în anii electorali.

Integral pe AdevărulComentarii

@Ecce Kurrupt, militant soroșist Ți-o ofer pe-a mea. Instant!

17 august 2019 14:34

marian E un partid puternic PSD daca a ajuns ALDE cu 3-4 % sa-i dea ultimatum .Nu m-ar mira sa si asculte de acest ultimatum ,ceea ce nu ar fi exclus.Oare sa fie si astazi adevarat ceea ce Mircea Eliade scria in ziarul Vremea din sptembrie 1937 nr.505, in articolul ,,Pilotii orbi,,?

17 august 2019 12:35

Ecce Kurrupt, militant PSD As suge-o pula. Acum!

17 august 2019 9:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.