Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe mintea mea netedă ca blatul încă se roteşte, ca un titirez, speechul lui Klaus Iohannis, din 27 septembrie 2014, la mitingul de lansare a candidaturii:

„Pornesc în această bătălie pentru Preşedinţia României cu încredere şi convingere (...). Viziunea mea, ca preşedinte al României, poate fi spusă simplu, dar cuprinzător: România lucrului bine făcut! Eu vă spun cu toată convingerea: în România se poate! Am intrat în competiţia prezidenţială cu acest gând: să facem din România o ţară care ştie ce vrea şi care poate ceea ce vrea! O Românie a lucrului bine făcut!“.

Schön gesagt! Doar că în România nu s-a putut. Îşi va obţine al doilea mandat, promiţându-ne „o Românie normală”. Nici asta nu ştiu dacă va merge

Integral pe GândulComentarii

v D-na Munteanu "gresiti", Ghiolbanis s-a tinut de cuvint a creat "Romania lucrului bine facut". O buna parte dintre alegatori nu vad acest lucru, dar datorita unora carora li se pare ca acuma este Romania lucrului bine facut si desbinarii celorlalti candidati, probabil Ghiolbanis o sa mai cistige un mandat. "Norocul" nostru este ca potrivit Constitutiei actuale nu o sa mai poata fi mai multi ani pe post de presedinte, sa faca iarasi "Romania lucrului bine facut". Sa dea Dumnezeu sa apucam acele clipe.

15 august 2019 23:15

@ 15 august 2019 16:53 Măi Sfântul Pulii, dacă proorocirile tale pe care le-ai căcat aici din mintea ta plină de fecale nu se vor adeveri, o să halești tu un căcat mare real? Tu te-ai declarat sfânt cu de la tine putere și apreciere, problema e că sfinții ăia recunoscuți de scrierile din domeniu au fost recunoscuți și declarați sfinți de către terțe persoane și nu de către ei înșiși. Tu ce Sfântul Pulii mele ești? Du-te dracului de imbecil nenorocit! Cu respect, Paulus.

15 august 2019 21:07

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică teribilul avantaj al lui Klaussfinkter Wurst Johannis: Majoritatea covârșitoare a fomiștilor înghite pe nemestecate felul întâi, bine făcut sau nu. Iar apoi să înbuci felul doi ecce normal...Muie PSD! Ghinion...Votați Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă președinte al României! Cu respect, al dumneavoastră pizdac căcănar și poponar de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Fekalus Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus, căcarevasăzică.

15 august 2019 21:01

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică teribilul avantaj al lui Klaussfinkter Wurst Johannis: Majoritatea covârșitoare a fomiștilor înghite pe nemestecate felul întâi, bine făcut sau nu. Iar apoi să înbuci felul doi ecce normal...

15 august 2019 19:35

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Proorociri: 1.Presedintele Klaus Werner Iohannis va sta in aceasta functie pina-n anul 2024. 2.Presedintele SUA, Donald Trump va sta in acesta functie pina-n anul 2025. 3.Romania nu se va uni niciodata cu Republica Moldova. 4.Ucraina nu se va uni niciodata cu Rusia. 5.In Anglia lucrurile se vor inrautati, dupa ce va parasi Uniunea Europeana.

15 august 2019 16:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.