Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Câteva zeci de mașini confiscate sunt scoase lunar la licitație de ANAF, la prețuri pentru toate buzunarele. Cel mai mic preț s-a înregistrat la AJFP Olt, unde o mașină s-a vândut la prețul unei perechi de pantofi.

ANAF a scos la licitație la Mercedes cu 715 lei, un Ford Fiesta la 600 de lei, iar un Seat Ibiza a fost vândut cu 700 de lei. Autoturismele au fost recuperate și au intrat în proprietatea statului, iar vânzarea se face prin licitații organizate de Administrația Județeană a Finanțelor Publice din mai multe județe din tara.

Dacă acestea nu se vând la prima licitație, atunci prețul de pornire scade la următoarea licitație cu 25%, iar multe mașini ajung să se vanda cu câteva sute de lei. În perioada 1 ianuarie – 15 iulie 2019, în unele județe au fost vândute cate unul-doua vehicule. Cele mai multe dintre autoturismele scoase la licitație anul acesta au fost vândute de Fisc la preturi derizorii, potrivit gds.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.