Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Hervin Ongenda (24 de ani) este dorit în Italia, de echipa din Serie B, Chievo Verona. L'Équipe anunţă că gruparea din Peninsulă oferă, la prima vedere, 100.000 de euro celor de la FC Botoşani, dar şi 20% dintr-un eventual viitor transfer. Sursa amintită precizează însă că moldovenii au refuzat această primă ofertă şi aşteaptă mai mulţi bani.

Ongenda a început foarte bine acest sezon din Liga 1, reuşind două goluri în 4 partide. Pe lângă statistici, mijlocaşul s-a făcut remarcat şi cu un joc foarte bun, care a atras atenţia şi celor de la FCSB. Însă, Ongenda a declarat clar şi răspicat, chiar după meciul direct, că: ”nu vreau să mă duc la FCSB”. Vrea să se întoarcă în fotbalul care contează cu adevărat încă din această vară şi francezii scriu că fotbalistul se roagă de patronul Botoşaniului să îl lase să plece. ”Negocierile continuă, însă cei de la club nu vor să-l lase să plece. În fiecare zi încercăm să-i convingem. Hervin se simte bine acolo, dar e timpul să facă un pas înainte în cariera sa”, a declarat un apropiat al fostului jucător de la PSG.

Integral pe ProSport