Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat de 34 de ani, poliţist în Bucureşti, a fost bătut crunt de doi bărbaţi, după ce au aruncat în maşina acestuia cu un obiect. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-i imobiliza pe agresori. Pe 13 august, în jurul orei 21,10, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Bucureşti, se deplasa cu autoturismul pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci şi, în faţa colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect.

Se pare că cel în cauză aflase că proprietarul maşinii este poliţist şi a dorit astfel să îi atragă atenţia în legătură cu modul în care oamenii legii au instrumentat cazul adolescentelor răpite, violate şi ucise de la Caracal. În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba, poliţistul, care se afla în concediu, a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuţit, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

Integral pe Adevărul