Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Într-un moment total inoportun, cu o zi înainte de calificarea fantastică a CFR-ului la Glasgow, „Regele“ a avut un discurs lipsit de eleganţă la adresa fostului său coleg de echipă.

Profitând de imaginea de lui de „Rege“ al fotbalului românesc, Gheorghe Hagi îşi permite să zică orice despre oricine. Doar că nu mereu are şi dreptate şi, uneori, greşeşte chiar flagrant! Aşa cum s-a întâmplat acum, când cu 24 de ore înainte de Celtic - CFR l-a pus pe Dan Petrescu la zid, l-a ironizat, iar asta după Viitorul - Botoşani, partidă cu care „Bursucul“ n-avea nicio legătură! „Decontul“ pentru Hagi a venit după 24 de ore, atunci când Petrescu i-a dat o lecţie despre cum te califici în Europa, în condiţiile în care, de când e la Viitorul, Hagi a înregistrat o serie de catastrofe în competiţiile UEFA. După calificarea superbă cu Celtic, Dan Petrescu a dezvăluit la Digi Sport că a fost asaltat cu mesaje de Hagi.

Integral pe Adevărul