Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că Mihai Tudose i-a solicitat, în momentul în care Liviu Dragnea a vrut să îl schimbe din funcția de premier, să intervină în PSD. Tăriceanu spune că a refuzat, motiv pentru care Tudose a reacționat recent negativ la adresa ALDE.

„În loc să se informeze de ce apare prin presă, putea să se informeze direct de la sursă, nu de la mine, ci de la colegul domniei sale Victor Ponta. În al doilea rând, Mihai Tudose are o veche nemulţumire care datează de la începutul anului 2018, când preşedintele PSD-ului de atunci a hotărât înlocuirea lui ca prim-ministru şi Mihai Tudose m-a solicitat să îi dau un sprijin şi i-am spus <>”. Personal, aşa, îl înţeleg, dar sigur că politic cred că vrea şi el să se bage în seamă”, a declarat Călin Popescu Tăricenau.

Integral pe Cotidianul