Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci sau poate chiar sute de dosare care au fost clasate de DNA Alba ar putea fi redeschise. Asta se va face în contextul în care cazuri importante aflate pe masa procurorilor anticorupție, au fost închise fără a fi fost deschisă nici o anchetă pentru vreo infracțiune.

Cazurile rezolvate de Serviciul Teritorial Alba, în ultimii ani, pot fi numărate pe degete, însă clasările sunt la ordinea zilei. Cazuri importante dintr-o zonă cu probleme legate de devalizarea industriei românești, situații și aspecte clare de corupție cu oameni puternici implicați s-au șters aici, la Alba Iulia. Dacă la DNA Ploiești infracțiunile se fabricau, în inima Ardealului infractorii se curățau. Gheața a fost spartă după ce procurorul-șef interimar al DNA a cerut reluarea urmăririi penale la Certej, clasat de DNA Alba Iulia.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Alexandru Florian Bine, io acuma sper sa se închida si cazul co-jidovului meu Epstein J. (r. cu funia de gât, n.m.) si sa ni-l vânda aia noua, sa-l luam si sa-l împaiem, ca sa-l expunem la Antipa, la Muzeul Pedocaustului!

14 august 2019 23:00

Florin Bilei Sug EURO-poolla & #REZIST!

14 august 2019 22:56

Laura Pizdutza K. Ba io ma fuck "procuror" EU si-mi bag EURO-poolla în ele de "cazuri" închise - IA MARSH & HAI SIKTIR!

14 august 2019 22:55

v Cred ca aceasta situatie este generala. Una din cauzele devalizarii economiei Romanesti este incompetenta cadrelor de conducere si furtul "dirijat" de acestia.

14 august 2019 21:19

xyz Tot Ardealul e fruncea ! si la infractiuni, dupa cum arata DNA ! Lazarica, Kovesi, etc., lume buna, deh.

14 august 2019 19:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.