Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul Adrian Țuțuianu a declarat marți, într-o conferință de presă, că în ALDE sunt două curente de opinie și a pronosticat că formațiunea va ieși de la guvernare pe 20 august. „In ALDE sunt doua curente de guvernare, alesii locali spun ca sa ramana la guvernare. Dar sunt si unii care spun ca iesirea de la guvernare si distantarea de PSD va putea sa salveze partidului. Eu nu cred ca dl Tariceanu va putea obtine un rezultat bun la prezidentiale daca ramane la guvernare. Distantarea ALDE de guvernare este singura solutie”, a zis Tutuianu.

Fostul vicepresedinte PSD a apreciat ca in prezent ALDE se afla in proces de pregatire a retragerii de la guvernare. „Cele trei solicitari enuntate de ALDE fac parte din procesul de pregatire a retragerii de la guvernare. ALDE mai merge pe o teza, anume ca in septembrie, octombrie, noiembrie, PSD nu va putea sa ia masurile necesare scoaterii din functiile de decizie a celor din randul 2 si 3 care sunt membri ALDE si ca urmare raman conectati la deciziile de guvernare”, a zis acesta.

Integral pe Naţional