Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă are o înțelegere secretă cu președintele Klaus Iohannis, din care acesta din urmă să-și securizeze accederea la un nou mandat de președinte al României, iar premierul să ajungă, eventual, viitorul comisar european din partea României. Acesta este scenariul dezvăluit de surse politice din arcul guvernamental, pentru “Jurnalul”. În acest sens, spun sursele citate, PSD riscă inclusiv să împingă ALDE în afara guvernării, nefiind luate în considerare niciuna dintre solicitările făcute de partenerii de Coaliție ai social-democraților din ultima perioadă.

Coaliţia aflată la putere stă pe un adevărat butoi cu pulbere, care riscă să explodeze în orice moment. După ședința Comitetului Executiv al PSD, de luni, social-democrații au decis să respingă toate solicitărle ALDE, referitoare la o restructurare guvernamentală și la o eventuală cooptare în arcul guvernamental a partidului Pro România, condus de Victor Ponta. O sursă politică din zona Puterii a dezvăluit, pentru “Jurnalul”, un scenariu mai mult decât halucinant care ar sta în spatele acestor mișcări rigide ale PSD.

“În acest moment, Coaliția de Guvernare stă agățată, în Parlament, într-un număr de cinci voturi. La Camera Deputaților nu mai există majoritate și, fără sprijinul celor de la Pro România, este foarte probabil ca o viitoare moțiune de cenzură să aibă șanse de succes. Matematic, oricât de rău ar suna o coabitare cu partidul Pro România, realitatea este că, dacă vrem o guvernare stabilă, care să reziste și după alegerile prezidențiale, avem nevoie de o susținere mult mai solidă în Parlament”, a precizat sursa citată.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

@v, de la wc, imbecilitatea personificată, șobolan dragnist plătit de TelDrum Măi v, handicapatule, Iohannis merge pe banii lui in concediu. Iohannis instigă cetățenii la llupta anticoruptie, futu-ți gura mă-tii de handicapat spălat la creier.

15 august 2019 5:47

Florin Bilei Ei, acuma vedeti si voi ce atractie irezistibila exercita EURO-poolla (motiv pentru care io umblu cu ea în cioc de dimineata pâna seara si de seara pâna dimineata, n.m.)?! Ei bine, odata înfipta cu "nucleu' dur" în esofag, nu-ti mai vine s-o lasi nici mort!

14 august 2019 22:48

pedelistul ...liberal Pt "asa stire", pe vremuri, unii colportatori de minciuni erau dati afara imediat !

14 august 2019 17:24

v Madam Dancila fara sa aibe o intelegere cu Ghiolbanis, o sa fie pe un loc codas. Daca urmareste un post la Bruxelles este alta mincare de peste. Din pacate Ghiolbanis este "apreciat" pt instigarea societatii de o parte dintre alegatori, excursiile pe banii nostri, deplasarile saptaminale la Sibiu, etc.

14 august 2019 16:14

Irina Haide să fim serioși !...Nici PSD-iștii nu cred că Madam Dăncilă s-ar putea califica în turul 2 al alegerilor Prezidențiale....Primarii PSD-iști își păstrează bruma de fonduri și pe sponsori pentru cheltuielile lor la localele de la anul viitor....N-o să consume acești bani pentru zahărul, uleiul, făina și gălețile roșii date electorilor sărăciți și îndobitociți prin needucare pentru alegerea Madamei Dăncilă....ci păstrează totul pentru realegerea lor....cu cît fac mai multe mandate cu atît Pensia lor Specială este mai mare !....

14 august 2019 11:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.