Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Continuă coșmarul turiștilor, printre care și români, blocați pe insula grecească Samothraki, din nordul Greciei, din cauză că s-a defectat feribotul. Autoritățile au anunțat că astăzi vor fi reluate cursele, dar doar pentru pasageri. Asta în condițiile în care mulți dintre turiști au venit cu mașinile personale în vacanță.

Turiștii blocați pe insula Samothraki, din nordul Greciei, printre care și sute de români, au ajuns la capătul răbdării după câteva zile de așteptare a feriboturilor. Dorm și mănâncă pe unde apucă, însă refuză să părăsească portul și să plece pe insulă pentru a căuta un loc unde să se cazeze, din cauză că-și vor pierde rândul la transport.

Dar, veștile nu sunt bune, feriboturile care vor fi trimise vor transporta pe continent doar oamenii, nu și mașinile.

Integral pe Digi24Comentarii

ariciul Is saraci si aia mai fraierilor,Va salveaza viata ,dupa principilu doctorilor de la noi;Pentru viata lui romanul da totul.De aceia in Romania ,Daca te-ai insanatosit cumva ,Esti in chelea goala ca un nou nascut.Si ai nostri au invatat astea de la greci,si de la turci,de pe cand FANARUL.Da ce credeati ca grecii is prosti?

14 august 2019 11:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.