Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat marţi că va prezenta evaluarea miniştrilor de la ALDE mai întâi partenerilor de guvernare, apoi o va face publică.

"Am făcut deja multe evaluări, pe mai mult portofolii. Acolo unde sunt nemulţumită voi propune remanierea miniştrilor respectivi, dar eu vreau să fiu un om corect şi dacă alţii vin cu anumite neadevăruri, eu voi spune întotdeauna adevărul. În primul rând, dacă am anumite nemulţumiri şi în urma evaluării rezultatele nu sunt cel dorite, prima dată o să discut cu partenerii de coaliţie, pentru că aşa mi se pare corect. Atunci când ai un parteneriat, atunci când eşti împreună într-o coaliţie, este ca şi într-o familie - prima dată lucrurile le discuţi în familie şi pe urmă ieşi cu ele public. Evaluarea miniştrilor de la ALDE prima dată o să o prezint partenerilor din ALDE şi pe urmă o să ies cu această evaluare public", a spus premierul la Craiova, întrebată dacă a făcut o evaluare a miniştrilor care sunt membri ALDE.

Integral pe Jurnalul Național