Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a afirmat că nu crede ca Gheorghe Dincă ar fi criminalul nepoatei sale. Acesta susţine că bărbatul nu se afla în casa din Caracal în momentul în care Alexandra a fost surprinsă vorbind la telefon şi ucisă. Cumpănaşu a precizat că Dincă vorbea în acele momente la telefon cu Poliţia.

Alexandru Cumpănaşu a fost audiat marţi de procurorul procurorul-şef DIICOT. Acesta a spus că nu crede că Gheorghe Dincă este cel care i-a ucis nepoata:

„Nu vreau să intru în paranoia să cred că este un mare complot, pot spune doar atât, este o chestiune de logică elementară. Bineînţeles că eu am început această declaraţie de astăzi spunând un lucru pe care mi-l asum şi pe care nu cred că e uşor de spus, că eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică", a declarat Alexandru Cumpănaşu, la sediul DIICOT, informează mediafax.ro.

Integral pe Adevărul