Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PNL Lucian Bode a transmis, marţi, că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc maschează "eşecul" inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva prin promisiunea de finalizare a magistralei de mterou M5. Astfel, liberalul îi cere demisia ministrului şi a şefului CNAIR.

”Incompetenţa de la transporturi loveşte din nou! Domnule ministru, Răzvan Cuc, cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paştele Cailor! În plin scandal legat de recepţia loturilor 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva , ministrul transporturilor Răzvan Cuc lansează o fumigenă şi promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important - magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor! Ca să mascheze eşecul inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva, promisă iniţial la sfârşitul lunii iulie, apoi până pe 15 august, ministrul Răzvan Cuc iese la rampă şi încearcă să arunce praf în ochii celor care încă se mai încred în spusele domniei sale”, a scris, marţi, pe Facebook, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor, liberalul Lucian Bode.

Integral pe Mediafax