Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că nu este de acord cu varianta remanierii, emisă de premierul Viorica Dăncilă, spunând că în prezent Guvernul funcționează din inerție și este nevoie de un gest puternic, de forță al șefului Executivului.

„Nu sunt mulțumit cu acest răspuns (n..r.: al premierului Viorica Dăncilă, privind remanierea) și am să vă explic despre ce este vorba pentru că am văzut în ultimele zile și foarte multe comentarii neavenite, aprecieri că ALDE șantajează premierul sau PSD. Nu poate fi vorba de un asfel de lucru pentru că nu cerem nimic. Nu am cerut posturi guveramentale, avem. Nu am cerut alte poziții sau avantaje care să poată să îndreptățească folosirea acestui termen. Am avut însă o discuție cu doamna premier în care, bazat pe experiența mea de premier, i-am recomandat să încerce să gândească o restartare a guvernării, în sensul de a-i da posibilitatea să treacă din această defensivă în care se află Guvernul, și practic și coalția, de o bună bucată de vreme, într-o situație de ofensivă.

Pentru asta ar fi fost nevoie și ar fi nevoie de câteva lucruri esențiale: un program de guvernare regândit pe baza programului de guvernare care a fost votat în Parlament, o asumare a obiectivelor care se pot realiza până la termen, o propunere de noi obiective, o reformă a unor instituții ale statului și nu în ultimul rând o restructurare a echipe guvernamentale care să șteargă această impresie de lipsă de competență, care trebuie să recunoaștem planează asupra guvernului existent”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, într-un interviu pentru Mediafax.

Integral pe CotidianulComentarii

ovi Ba gunoiule, tu vorbesti de ipotenta, pe tine te-au lasat 5 neveste ca n-ai avut instalatia functionala...la muierile tale pe linga bani le trebuia si pula... In politica se poate sa ai bani si sa n-ai pula...

14 august 2019 7:28

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD E una și aceeași persoană cu Ecce Cur Rupt, postac bolșevic homosexual. Scârboasă ființă!

14 august 2019 6:33

Kuminecăturile Gemene Eu clar votez pentru specimenul Homo Superior cu barbă deasă și cu rochie de mireasă. Dacă nu candidează, atunci votez pentru Klaussfinkter Wurst Johannis. Asta ecce, ce să-i faci, la noi ecce mulți fanatici, trebuie să ne mulțumim deocamdată cu firimiturile ce cade de la Masa Tăcerii până crește mari toți românii și se maturizează...Muie PSD!...Ghinion...Cu respect, al dumneavoastră pizdac căcănar și poponar de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Fekalius Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus. Nu uitați să votați pavianul cu mantie Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Dăncilă președinte al României. Muie PSD! Votați PSD, cel mai cu adevărat românesc partid din România. Muie PSD!

14 august 2019 5:55

Kuminecăturile Gemene Eu clar votez pentru specimenul Homo Superior cu barbă deasă și cu rochie de mireasă. Dacă nu candidează, atunci votez pentru Klaussfinkter Wurst Johannis. Asta ecce, ce să-i faci, la noi ecce mulți fanatici, trebuie să ne mulțumim deocamdată cu firimiturile ce cade de la Masa Tăcerii până crește mari toți românii și se maturizează...

14 august 2019 4:23

v D-l Dragnea a venit la poartă să mă ia in echipa lui de postaci. Ca să le arate părinților că e serios, că "he means business", i-a futut în cur. Ecce Cur Rupt, ratăl meu, s-a îndrăgostit de el.

14 august 2019 0:00

v Avind in vedere situatia politica actuala, coalitia de guvernare ar trebui sa-si dea demisia si sa-i lase la guvernare pe opozanti si sa le critice toate actiunile negative pe care le vor lua. Sint sigur ca Ghiolbanis si shleahta lui nu au nici un plan de guvernare si ar face multe greseli. Asa indiferent de candidatura d-nei Dancila sau a lui Taricenu tot o sa piarda alegerile.

13 august 2019 23:31

Ecce Kurrupt Sigur, ar fi bine ca pizdeii să fie mai virili un pic, așa ca Klaussfinkter Wurst Johannis și kuriștii lui... altfel râde toți opoponarii din opopoziție de impotenții drakului și muierile lor penibile...Cu respect, Friedrich Preputzius Skrotus Fekalius Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus, pizdacul și poponarul de serviciu al PSD. Muie PSD! Ghinion...Nu uitați să votați pavianul cu mantie Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetisia Dăncilă președinte al României. Muie PSD! Votați PSD, cel mai românesc partid din România. Muie PSD!

13 august 2019 20:45

Ecce Kurrupt Sigur, ar fi bine ca pizdeii să fie mai virili un pic, așa ca Klaussfinkter Wurst Johannis și kuriștii lui... altfel râde toți opoponarii din opopoziție de impotenții drakului și muierile lor penibile...

13 august 2019 20:19

Elector Si pana in momentul de fata guvernarea pe care ai sustinut-o a fost potenta ? Ai ramas ceeace ai fost intotdeauna :un rebut moral .

13 august 2019 20:00

Călin și impotența, sau impotența și Călin asta e întrebarea! Păi, moșul libidinos din imagine, ajuns mare pulitician, fost premier cândva și atunci s-a achitat bine chiar de modul prestanței sale în acea funcție, acum lovit de impotență de facto cât și de cea politică, recunoaște în ceasul al XIII-lea că guvernarea PSD e împuțită și neputincioasă în a face ceva bun pentru țara asta. Adică moșul amorez impotent din imagine n-a știut un lucru pe care-l știe toată lumea din țara asta care gândește logic, anume faptul că PSD a ruinat România înglodând țara-n datorii externe ori de câte ori a avut puterea? Schepsisul e altul, hodorogul amorez își dorește să fie împăratul de la Cotroceni al acestei țări, problema e că NU se poate și n-are nici o șansă. Dar motivul real pentru care moș Pulă Călin s-a aliat cu partidul de căcat PSD a fost acela că el se visa să ajungă voievodul de la Cotroceni al României, așa cum se visa și ocnașul Dragnea când era în libertate. Acum că s-a rupt căruța cu boi PSD-ALDE, moș Pulă Călin s-a apucăcat să critice guvernoiul impotent? Să nu uităm că papagalul Crin Antonescu a avut același coșmar când s-a aliat cu felcerul în drept Ponta la acel USL, unde Antonescu NU i-a lăsat pe PSD-iști să-și bată joc de țară îndatorând-o excesiv, motiv pentru care Antonescu a luat o muie și a fost dat afară cu PNL-ul lui cu tot. Moș Pulă Călin e în aceeași situația acum, când mai e îmbătat încă de coșmarul de a ajunge împărat de țară, cerșind și criticăcănd PSD-ul. Muie moșule, te-n gură de fariseu împuțit!

13 august 2019 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.