Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”ALDE nu e PNL-ul de pe vremuri și alianța PSD-ALDE nu e USL-ul de pe vremuri. Eu știu că istoria se repetă din când în când, știu că există tentația acestei asemănări, dar cam atât. În opinia mea, criza actuală din coaliția de guvernare are un singur motiv: candidatura la președinție. Comparația poate fi făcută până la un punct cu USL, pentru că există cel puțin două deosebiri fundamentale. Prima este că USL era o alianță constituită pe baze paritare între PSD și PNL chiar dacă PSD avea, în fapt, ceva mai mulți parlamentari.

Problema candidatului la președinție fusese stabilită oficial, de la început, cu acte în regulă, era desemnată drept candidat la președinție și al PSD, și al PNL o persoană, pe mine. Ceea ce nu s-a întâmplat nicio clipă în cazul de față. PSD n-a spus niciodată că îl va susține pe domnul Tăriceanu la președinție“, a declarat fostul președinte PNL, Crin Antonescu, care a analizat situația coaliției PSD-ALDE.


Comentarii

Ei, hai că-i culmea! Băi Pulăre, al dracului papagal ofilit ce ești tu! Ai fost candidat la președinție, ai fost chiar și președinte înter-râmaru, cât timp a fost Băsescu suspendat, dar căcam atât. Cine pula calului te-a mai pus pe tine să anal-lizezi tot anal situațiunea cu moșul impotent Tăriceanu? Ia o muie și dispari, Gunoiule! Adică tu, un papagal nemernic ai omorât PNL-ul băgându-l în cloaca poPULArilor numai ca țoapa aia a ta de nevastă să ajungă mare sculă pe funcție ditamai în PE, iar acum mai ai curajul să ieși din anonimat cu analizările tale anale? Te fut în gură!

13 august 2019 19:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.