Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O tânără care a fost martor la un incident petrecut luni seara, în spatele Hotelului Intercontinental din Bucureşti, a povestit pe Facebook experienţa neplăcută prin care a trecut după ce a sunat la 112. Martora a văzut cum o tânără era trasă de păr de un bărbat, care voia să o bage cu forţa într-o maşină. Aceasta i-a făcut o fotografie agresorului, iar acesta, susţine tânăra, a ameninţat-o şi înjurat-o.

Bărbatul a plecat, iar, după au ajuns în zonă, cu întârziere, mai mulţi poliţişti şi jandarmi. Martora a postat următorul mesaj pe Facebook: „Înainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urca în maşină trăgea o fată de păr şi o împingea în maşină, fără voia ei, în spate la Intercontinental. Lume pe stradă, nimeni nici măcar nu a strigat la el să o lase, darămite să intervină. Am reuşit să fac poza asta. M-a înjurat, a încercat să vină după mine, dar a renunţat. Am sunat imediat la 112. Am povestit întâmplarea operatoarei. Apoi poliţistului.

Integral pe Gândul