Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALDE a venit cu un ultimatum pentru PSD: restructurarea Cabinetului şi o împărţire mai avantajoasă a ministerelor sau ieşirea de la guvernare. PSD nu vrea să facă niciun pas în spate şi liderii din partid plusează cu varianta unui guvern minoritar.

Liderii social-democraţi au stabilit în şedinţa conducerii partidului că PSD nu ar trebui să mai vină cu o restructurare a Guvernului, potrivit unor surse politice, în ciuda faptului că Viorica Dăncilă anunţase acest lucru de mai multe ori în ultimele săptămâni. Printr-o asemenea măsură, social-democraţii evită votul din Parlament, acolo unde s-ar proba cât de solidă mai e coaliţia de guvernare, din ce în ce mai fragilă, după ce ALDE ameninţă cu ieşirea de la guvernare. De altfel, la scurt timp după ce Guvernul adopta rectificarea bugetară şi chiar înainte de şedinţa conducerii PSD, ALDE a venit cu un ultimatum pentru Viorica Dăncilă şi PSD, ameninţând încă o dată cu ieşirea de la gvuernare.

Integral pe Adevărul