Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Libertatea a dezvăluit că Sorin Grindeanu și-a angajat la ANCOM, instituția pe care o conduce din 2017, șase consilieri, printre care și o fostă Miss Buzău și pe fiica unui baron PSD, cu experiență zero în comunicații, fostul premier a cerut unui IT-ist din agenție să afle cine a accesat sistemul intranet în perioada în care ziarul a publicat cele două materiale.

“Grindeanu a pus o persoană de la departamentul IT să afle cine a accesat sistemul intranet în perioada în care Libertatea a publicat cele două episoade, pentru a afla angajatul care a dat către presă informația”, spun sursele, care adaugă că demersul n-a avut succes.

ANCOM și șeful Grindeanu nu au răspuns nici după o lună de la solicitarea Libertatea ce pregătire și experiență le recomandă pe cele două pentru a fi consilierele personale ale lui Grindeanu, la 24 de ani și, respectiv, 23 de ani. Avem însă declarația lui Grindeanu, care spune că le-a angajat “pe sarcinile date de președintele ANCOM” și “pe criterii pe care le cunosc eu și nu vreau să intru în amănunte”.

Grindeanu a recunoscut și deplasarea în Insulele Azore cu consiliera sa fostă Miss Buzău, la o plenară din 27-28 iunie 2019, pentru că “nu am nimic de ascuns”. Șeful ANCOM mai spune că “a fost o întâlnire foarte importantă”.

Integral pe LibertateaComentarii

Ne apropiem de un nou moment zero Mi-e cat se poate de clar, doar printr-o noua revolutie mai putem scapa de imbuibatii astia, nomenclaturistii de stil nou, semidoctii si tupeistii, care in atipeala noastra, s-au catarat pe niste privilegii, la care niciodata nu vor renunta de buna voie. Trebuie sa ne recastigam egalitatea in drepturi, sa resetam Romania, iar unica cale este prin forta, nu cu vorbe, nu cu promisiuni.

13 august 2019 10:41

ariciul Daca poporul asta e prost de moare,si alege liste de partid,baaaiiii pa lidste e toata gasca de nemernici de la cel cu tzatza-n gura pana la cel cu barba sura,si din toti astia pe nimeni nu intereseaza Tara si poporul.

13 august 2019 9:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.