Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Neînțelegerile dintre PSD și ALDE sunt, mai degrabă, „de probăleală“. Fiecare încearcă să găsească o soluție de pe urma căreia să nu-și rupă gîtul. Ba, dacă s-ar putea, să mai și recupereze cîte ceva din ce-au pierdut. Ambele partide se află într-o situație dificilă. Dacă nu remontează, s-au ars. Dacă recuperează, trebuie să o facă pe cont propriu. Ploaia de declarații contradictorii nu înseamnă război. Ea trădează, mai degrabă, nehotărîrea celor două grupări de a opta, pentru o soluție sau alta.

Cel mai prost din toată această hîrîială a ieșit ministrul Finanțelor, Orlando Teodorovici. Îndrăgostit de camere și de microfoane, acesta iese mereu la rampă cu tot felul de anunțuri și de cugetări de care se alege praful. Ba, că impozitează pensiile speciale, ba, că reduce cheltuielile, ba, că are bani și mărește salariile celor de la Ministerul Finanțelor.Să nu uităm că Teodorovici era unul dintre cei convinși că va candida la alegerile prezidențiale (deși omul nu trădase nici o idee majoră care să-l mîne spre o asemnea demnitate).


Integral pe Cotidianul