Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gogomanul Mihai Fifor, actualul ministru al Internelor, e înlocuitorul tăntălăului Nicolae Moga (cel care a tăiat-o după şase zile de la Jurământul Solemn). Fifor a atins azi-noapte culmea satisfacţiei la guvernare, slobozind următoarea postare direct pe Facebook: „Mulţumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetăţenilor care astăzi au participat la proteste într-un mod atât de civilizat şi de paşnic”.

Cum ar veni - bravo, băieţi, vedeţi că ştiţi nu doar să daţi (lovituri de stat ca la balamuc), ci şi să înjuraţi? I-au plăcut atât de mult muiele din Piaţă noului secretar general al PSD, încât mă aştept ca la viitorul congres al partidului să şi le scandeze reciproc unii altora.

Integral pe GândulComentarii

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică domnul ministru a diasporizat pe fesebucile majorității covârșitoare a fomiștilor altfel care s-au poziționat strategic în piață și scandau pe sfinkterul din față tradiționalul slogan "Muie PZDacilor!". Puie Monta probabil și-a luat popcornul și a vizionat acest episod xxx înghițind în sec...

12 august 2019 22:41

internaucu` De idioti cu "fonctii" e plina lumea romaneasca ! Nu numai la PSD "iexista" asemenea specimene ! Sunt peste....tot, in toate partidele , indiferent (vorba lu` Ceasca !) de nationalitate ! E drept ca sunt si deosebit de multi..."jmecheri" in politichia damboviteana !

12 august 2019 18:37

Ne apropiem de un nou moment zero Mi-e cat se poate de clar, doar printr-o noua revolutie mai putem scapa de imbuibatii astia, nomenclaturistii de stil nou, semidoctii si tupeistii, care in atipeala noastra, s-au catarat pe niste privilegii, la care niciodata nu vor renunta de buna voie. Trebuie sa ne recastigam egalitatea in drepturi, sa resetam Romania, iar unica cale este prin forta, nu cu vorbe, nu cu proimisiuni.

12 august 2019 10:23

Niște idioți! Atât Fifor sau „diasporenii” ot Bucale, cât și Lelia Munteanu. Fiecare dintre ăștia vede realitatea prin ochelarii proprii, care defomează monstruos. Monstruos și fundamenta diferit.între ei.

12 august 2019 9:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.