Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oda bucuriei politice a întrecut celebra Odă a bucuriei a lui Beetho‎ven. O scenă demnă de o Aidă liberală, de Oedip președinte. Valuri de vorbe goale, ropote de aplauze, cuvîntare citită cu puncte și cu virgule, ca la celebrele congrese, căciuleli ale șefilor liberali, în care toți cuvîntătorii se străduiau să își arate dragostea și sustinerea. Unii vorbeau pe uscat, în lipsa eroului de la Cotroceni, altii se ridicau în picioare, împinși de arcurile recunoștinței. Cînd a sosit el, coborind din Mercedes ca Ramses de pe cămilă, îngerii au sunat din trîmbițe, aplaudacii și-au umflat piepții, gata să explodeze, iar el, singur, ca Putin la instalare, a pătruns triumfal în pavilionul sub a cărui cupolă Ceaușescu a adunat 11.000 de țărani și a rîs la congrese de s-a uzat amplificarea și dușumeua. Ce a fost la Romexpo?

Carnaval politic, lansare de campanie electorală sau Consiliul Național al PNL? Sau toate la un loc, plus o revărsare de ego și cuvîntari meșterite de scribălai? Ce proiect măreț ni s-a oferit? Să ne bucurăm dublu la victoria din noiembrie (Rareș Bogdan) A fost o victorie la un referendum împotriva PSD!!?? (Ludovic Orban)

Integral pe CotidianulComentarii

Iar nenorocitul de Nistorescu cu fituica lui cu tot! Ce te faci, ma talambule, cand se termina banii PSD-ului si nu va mai pot plati fake-news-urile?!

9 august 2019 9:16

@ 9 august 2019 0:51 Cu bis Băi Kăkatule Paulus, nu te mai screme aci degeaba, că tot o să te caci împrăștiat pe tine, idiotule. Mă cac în pizda mă-tii de cretin stalinist imbecil. Muie, idiotule! Să nu-ți uiți adevăratul nume, Friedrich Preputzius Skrotus Fekallius Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus. Să-mi halești toată burta pulii, nenorocitule! Muie! Băi Sugaciule, tu nu te-ai săturat când ai supt de la tac-tu, acu îl sugi pe Putin din greu. Mare imbecil a fătat vaca de mă-ta, căca-ma-ș în pizda mă-tii de vițel adult ce ești tu.

9 august 2019 1:22

@ 9 august 2019 0:51 Băi Kăkatule Paulus, nu te mai screme aci degeaba, că tot o să te caci împtăștiat pe tine, idiotule. Mă cac în pizda mă-tii de cretin stalinist imbecil. Muie, idiotule! Să nu-ți uiți adevăratul nume, Friedrich Preputzius Skrotus Fekallius Hemoroidus von Paulus! Adică pe scurt, Paulus. Să-mi halești toată burta pulii, nenorocitule! Muie! Băi Sugaciule, tu nu te-ai săturat când ai supt de la tac-tu, acu îl sugi pe Putin din greu. Mare imbecil a fătat vaca de mă-ta, căcam-aș în pizda mă-tii de vițel adult ce ești tu.

9 august 2019 1:20

Ghenady Karponosov Si io sug EURO-poolla (recte la Kiev / Nowgorod, pe EURO-Majdan, n.m.) & # REZIST!

9 august 2019 0:51

RÂNJETUL KLAUSIST Sug EURO-poolla & #REZIST! (în chilotzi, la metrou, n.m.) - da' de EURO-satanistii aia cu gudbai-gravitii, carrbonizati în butoi, la CAP, ca sa vina alde Dacian Romanian Futtinkurisiian Urinian Securian Politzian-Politician Pizdosh sa ne fukca "oameni", ati mai auzit oare ceva?!

9 august 2019 0:49

RÂNJETUL KLAUSIST Mă, Muie jegului Nistorescu, deci tu ești lingăul nr. 1 de cur klausist?

9 august 2019 0:32

@ 8 august 2019 22:28 Dacă te numești Mihnea, ești poate progenitura lui Adrian Năstase, consilier al prim-minstresei țațe de la Roșiorii de Vede. Am o întrebare, când pomenești de centură, vorbești din propria ta experiență de poponar? Sau vorbești din experiențele lui Adrian Năstase când era la ocnă cu ochii ca sarmaua și cu părul măcuică, cu bucile rupte în cele mai tari mădulare ale celor mai virili viețari de p-acolo? Nenicule, lasă sfaturile tale numai pentru poponarii ăia ca tine, ai înțeles? Sau trebuie să-ți scriu cu caractere aldine? Adică, majuscule, scuze pentru tautologie. Du-te învârtindu-te!

8 august 2019 23:37

Mihnea Ghenady, vezi ca DIICOT lucreaza la amanuntele retelei lui Dinca din Caracal.... Dupa limbaj, esti din clica lui Dinca... Ai mare grija! Du-te pe centura si te racoreste ...

8 august 2019 22:28

Muie jegului Nistorescu Iară tu futute in gura de securist comunist Nistorescu ,,ce articole de cacat poti scrie f.m.m de jeg ordinar du-te in pizda ma-ti si lingi in cur pe hoti si penali Psd poate iti da si tie un contract cu statul ,

8 august 2019 21:20

Ghenady Karponosov Ei da, așa da! Cornel Nistorescu, veceul presei românești, voluntarul de dat în gâți la securitatea lui Ceaușescu, a fost trezit de o bășină acolo unde e în curul PSD-ului și unde a fost halit ca slugoi scribălău de presă tipărită pe hârtie igienică, așa că deranjat din somnolența pestilențială decorată cu căcat de unde se află, eroul de la Termopule, marele Cornel Nistorescu, marele rahat cu ochi fecalieri al presei căcănare românești, mai defecacă un editorial care se vrea mai drept decât Iohannis cel strâmb și chiar mai drept decât Nistorescu cel drept de strâmb ce e. Oare cum se face că această scursură de neom Nistorescu, nu critică în termeni la fel de căcănari PSD-ul de azi, PCR-ul de ieri, alaltăieri? Mda! Cei 5 ani de odihnă de la Cotroceni, așa cum îi vede Nistorescu prin ochii lui umpluți cu căcat pecerist securistico-ceaușist, sunt întradevăr 5 ani, restul remarcii lui Nistorescu nu e decât o diaree căcată-n prioprii lui nădragi căcați și-n prealabil. Să-l lăsăm în căcatul care-i place pe marele faraon al presei cocolare din România, Cornel Nistorescu, după care să ne căcăm și noi în pizda mă-sii, pentru că acest neom nu merită nici măcar o muie, pentru că ne-am murdări mădularul de căcat. Sictir!

8 august 2019 20:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.