Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul de Interne Mihai Fifor a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că cine a greșit în cazul Caracal ”va răspunde conform legii”, pentru că Alexandra și-a pus încrederea în noi, dar ”au fost greșeli de sus până jos”, promițând totodată că va ”reforma întregul aparat al ministerului”. De asemenea, Fifor a făcut apel la cetățenii care vor participa la protestul din 10 august să o facă în mod pașnic și legal, subliniind că este ”convins” că generalul Constantin Florea va gestiona transparent și fără ”incidente” protestul.

”Vin să punem punct (...). Vom face reformarea întregului aparat al Ministerului. Tragedia de la Caracal a scos la iveală ce trebuie corectat. Alexandra și-a pus încrederea noi, au fost greșeli de sus până jos, eroarea umană a fost sancționată de la primele ore și vrem să le împiedicăm să se mai repete”, a declarat Fifor, subliniind că ”cine a greșit va răspunde conform legii”, în contextul anchetelor demarate cu privire la gestionarea cazului.

Integral pe Hotnews