Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Iranului, Hassan Rouhani, a ținut un discurs în care a lansat un avertisment foarte clar după care a subliniat că și-ar dori ca situația din jurul țării sale să se normalizeze, însă condiția pusă este ridicarea sancțiunilor economice impuse de SUA.

Într-o perioadă în care Iran a ținut capul de afiș al știrilor internaționale cu cele două petroliere – unul britanic – reținute în strâmtoarea Ormuz, președintele Hassan Rouhani s-a decis să iasă la televiziunea publică pentru a transmite un mesaj care să arate fermitatea țării pe care o conduce. „Pacea cu Iran este mama tuturor păcilor, războiul cu Iran este mama tuturor războaielor”, a spus Rouhani.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

dixit! mai era unu care se lauda la fel cu "mama tuturor razboaielor". si era vecin gard in gard cu asta, rouhani de-i zice. si nu prea a sfarsit bine. fac si astia ca aia cu ochii oblici, ai lui kim. galagie cat cuprinde poate pune botu careva.

6 august 2019 17:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.