Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Experţii consultaţi de „Adevărul“ arată cum a reuşit Gheorghe Dincă să incinereze cadavrul în butoiul în care s-au găsit oase calcinate şi dinţii de unde s-a extras ulterior ADN-ul Alexandrei Măceşanu.

Oficialii DIICOT au anunţat sâmbătă, 3 august, că analiza probelor ADN a relevat că profilul genetic recoltat din curtea lui Gheorghe Dincă aparţine unei singure persoane - Alexandra Măceşanu, adolescenta de 15 ani răpită pe 24 iulie. Probele ADN au fost prelevate din dinţii găsiţi de anchetatori într-un incinerator artizanal aflat în curtea principalului suspect. Analiza profilului ADN este coroborată cu declaraţia lui Gheorghe Dincă care a spus că a ucis-o pe adolescenta de 15 ani şi a incinerat-o în respectivul dispozitiv, descris iniţial drept un butoi. În plus, presupusul criminal a susţinut în faţa anchetatorilor că a folosit diverse materiale, precum carton bituminat, motorină, cârpe, plastic, vaselină sau carbid, care au crescut temperatura în incinerator şi au accelerat procesul de ardere.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.