Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Întrebări fără răspuns, la trei zile de la momentul în care suspectul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe cele două tinere din Olt. Cadavrele nu au fost găsite, iar ipoteza incendierii, aproape imposibil de verificat. Tragedia de la Caracal este departe de a fi elucidată. La o săptămână de la dispariția adolescentei Alexandra, în vârstă de 15 ani, anchetatorii nu au la dosar decât declarația presupusului criminal, prin care și-a recunoscut fapta.

Deocamdată doar declarațiile lui Gheorghe Dincă reprezintă singurele indicii că în “casa groazei” a avut loc o infracțiune de omor. JURNALUL NAȚIONAL constată că lista întrebărilor fără răspuns în legătură cu acest caz este una uriașă, iar specialiștii criminaliști, cu experiență vastă în domeniu, spun că este aproape imposibil ca acest personaj să fie capabil să incendieze un cadavru, în curtea locuinței sale, ziua în amiaza mare, astfel încât să fie aproape exclusă posibilitatea identificării profilului ADN al victimei..

Fostul şef al crematoriului „Vitan-Bârzeşti”, Gheorghe Ionel, a declarat că incinerarea unui corp uman nu se poate face într-un butoi, pentru că este nevoie de o temperatură de 1.400 de grade, amintește CAPITAL. „Nu se poate obţine o astfel de temperatură în acel butoi. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obţineam după o oră - o oră şi ceva în care mergea arzătorul în gol şi abia se ajungea la 1.200 de grade, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. (...) În butoi, dacă putea obţine 200 - 300 de grade“, a spus Gheorghe Ionel.

Deci, constată CAPITAL, nu avea condițiile și timpul să obțină incinerarea întreagă a unui corp. Nu poți să faci să dispară oase de o anumită grosime. Iar acum, presupusul criminal încercă sa-i ducă pe anchetatori pe piste false, simulând confuzia. Cadavrele sunt ba în Dunăre, ba în Olt, ba arse. A avut sau nu complici criminalul pedofil? Aceasta este intrebarea ce se regaseste pretutindeni in spatiul public.

„Telefonul dat de Gheorghe Dincă mamei, prin care o anunţa (de faţă cu agentul de poliţie) că „mamă soacră, am plecat în Anglia să facem bani” îmi indică o premeditare pe termen lung, nu o acţiune de moment a unui nebun care a pus şi el mâna pe ceva. . Milioane de romani sunt de aceeași părere, că individul nu acționa chiar de capul lui, că nu era doar un criminal singuratic, că nu era necunoscut polișiștilor corupti din Caracal, implicați în rețele de trafic de persoane, proxenetism, prostituție, abuzul minorelor.. Duminică, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Arestarea lui Dincă s-a făcut pentru trafic de minori, deci, trage concluzia EVENIMENTUL ZILEI,, acesta făcea parte dintr-o rețea.

Rețeaua de trafic de minore din Caracal a mai fost destructurată în anul 2012, dar sub ochii autorităților, aceasta s-a refăcut, susține , amintește CURENTUL. Zeci de eleve de liceu din Caracal, o parte dintre ele minore, au fost forțate să se prostitueze de o bandă de proxeneți, între care se număra și un subofițer de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (Olt), cel care le racola de fapt. Între clienții fetelor se numărau oameni de afaceri români, militari americani încartiruiți la baza de la Deveselu și cetățeni austrieci, care se aflau în județul Olt pentru lucrări.

De altfel, criminalul din Caracal Gheorghe Dincă ar fi făcut parte din anturajul unui traficant de persoane în timp ce se afla în Italia. Membrii grupării promiteau unor tinere din România locuri de muncă în peninsulă, le duceau acolo și le obligau să se prostitueze. Este ceea ce a povestit, pentru DIGI24, o româncă stabilită în Italia. După anul 2000 Gheorghe Dincă a plecat, împreună cu soția și trei băieți, în Italia. Cunoscuții bărbatului spun însă că în străinătate acesta a intrat într-o relație intimă cu o româncă plecată tot din sudul țării, iar relația s-a încheiat brusc când individul ar fi fost prins încercând să abuzeze de fiica femeii. Aceleași surse susțin că omul a revenit în Caracal, după ce a primit interdicție timp de 5 ani să mai calce în Italia.

Și sora lui Gheorghe Dincă este convinsă că fratele ei este nevinovat şi declaraţiile făcute în faţa anchetatorilor ar ascunde alţi oameni implicaţi în acest caz, anunță ANTENA3. Femeia îl descrie pe bărbatul de 66 ani drept un bărbat gospodar şi recunoaşte că, deşi nu l-a mai vizitat de mult, îi e greu să accepte haosul găsit în curtea lui. femeia, care crede că fratele ei ar proteja pe altcineva. „El sigur a declarat să scape, poate şi de alţi complici, care or fi făcut ceva la el în curte şi lui îi e frică să spună adevărul, că poate se gândeşte că el acum scapă, dar după aia, când ies ăia din puşcărie, îl vor omorî şi pe el“, a mai spus femeia.

Frica s-a aşternut pe strada lui Gheorghe Dincă, după ce acesta a mărturisit două crime. Oamenii par convinşi că în spatele celor două crime se ascunde mult mai mult, dar discută doar între ei, cu străinii nu vorbesc, constată GÂNDUL. O femeie a spus, refuzând să fie filmată, că la locuinţa lui Dincă a fost văzută de mai multe ori o maşină de lux condusă de o femeie. Tânăra a auzit prin Caracal că femeia care conduce maşina de lux este cea care „atrăgea fetele” şi le ducea la Dincă. Aceeaşi tânără spune că localnicii sunt cu toţii convinşi că Dincă nu făcea faptele singur. Oamenii vorbesc despre o reţea de traficanţi de fete.


Comentarii

Stefan Dragnea, fiul lui Satan bijok, te-aș fute-n cur dacă-mi dai bani

1 august 2019 6:19

bijbok cine pula calului platea sa futa ingramaditele alea?

31 iulie 2019 18:53

gica,contra Metoda substituirii vinovatului este clasica in lumea interlopa Sumele de bani castigate de pe urma prostitutiei sunt fabuloase mai ales daca oferta este tentanta NU se omoara gaina care face oua de aur !Dinca este numai un "procurator"care contra cost sau de frica si-a asumat o vina imaginara care sa inchida cazul si toata lumea sa fie multumita "Victimele "vor trai o viata de lux si distractie pe la Monte-Carlo,parintii vor face pomenile de rigoare, politia va iesi victorioasa iar prezumtivul vinovat va scapa dupa cinci ani de inchisoare cu punga plina

31 iulie 2019 14:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.