Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a ucis două fete în Caracal, ar fi cercetat într-un al treilea dosar, potrivit unor surse. Poliţiştii ar fi găsit în locuinţa acestuia telefonul unei alte fete, care a fost găsită moartă în 2015. Este vorba despre o fată în vârstă de 17 ani, din comuna doljeană Goieşti.

Aceasta a fost găsită moartă în august 2015 în parcul „Nicolae Romanescu“ din Craiova, iar mama ei ar fi recunoscut telefonul mobil care ar fi fost găsit într-una dintre casele lui Gheorghe Dincă, potrivit surselor citate. O declarație în acest sens a fost făcută și de Alexandru Bogdan, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.

„Pot să confirm că suspiciuni există din partea domnilor anchetatori în baza modus operandi (mod de operare)”, a declarat avocatul Alexandru Bogdan. Până acum, anchetatorii au anunțat că Gheorgje Dincă a recunoscut că a ucis două fete, pe Alexandra Măceşanu și Luiza Melencu.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.