Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După zeci de ore de audieri, criminalul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi a dezvăluit unde le-a ascuns cadavrele. Mai mult, călăul a povestit ce s-a întâmplat în maşină după ce a luat-o pe fata de 15 ani la ocazie, scrie Observator.tv.

În dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie, Alexandra Măceşanu s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, neştiind că merge spre moarte.

"Vreau să merg la liceu, vă rog", au fost printre primele cuvinte spuse de Alexandra criminalului, atunci când s-a urcat în mașina de ocazie.

Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă.

După ce s-a urcat în maşină, la scurt timp, criminalul a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Potrivit lui Dincă, fata ar fi evitat discuția.

Alexandra se afla pe locul din față, în dreapta șoferului.

Apoi, scrie Libertatea, Dincă i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Nu în mașină, ci "să mergem într-un loc". Fata a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina.

Tânăra Alexandra Măceşanu și-a păstrat calmul chiar și atunci când a realizat că este răpită și e posibil să fie violată.

"Fata nu s-a speriat. S-a opus, dar am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi", povestește Dincă.

Integral pe Jurnalul Național