Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După zeci de ore de audieri, criminalul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi a dezvăluit unde le-a ascuns cadavrele. Mai mult, călăul a povestit ce s-a întâmplat în maşină după ce a luat-o pe fata de 15 ani la ocazie, scrie Observator.tv.

În dimineaţa zilei de miercuri, 24 iulie, Alexandra Măceşanu s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, neştiind că merge spre moarte.

"Vreau să merg la liceu, vă rog", au fost printre primele cuvinte spuse de Alexandra criminalului, atunci când s-a urcat în mașina de ocazie.

Procurorii au reconstituit, din declarațiile răpitorului și din probele fizice, ce s-a întâmplat în automobilul Renault, pe drumul dintre casa Alexandrei și cea a lui Dincă.

După ce s-a urcat în maşină, la scurt timp, criminalul a început s-o tragă de limbă. A urmat un dialog neclar, în care bărbatul a întrebat-o despre viața ei sexuală. Potrivit lui Dincă, fata ar fi evitat discuția.

Alexandra se afla pe locul din față, în dreapta șoferului.

Apoi, scrie Libertatea, Dincă i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Nu în mașină, ci "să mergem într-un loc". Fata a refuzat și în acel moment, nervos, Gheorghe Dincă a oprit mașina.

Tânăra Alexandra Măceşanu și-a păstrat calmul chiar și atunci când a realizat că este răpită și e posibil să fie violată.

"Fata nu s-a speriat. S-a opus, dar am lovit-o, i-am pus o șapcă pe cap și bandă adezivă pe ochi", povestește Dincă.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Kuminecăturile Gemene "Vreau educacație în sfinkter, vă rog!" Totuși ce parașută umblă cu ocazii și nu are un telefon mobil?Probabil la ora de dirigenție trebuie introdusă lecția intitulată "Mobilul meu și Fesebucile mele". Vehiculele în mod normal oprește mai la vale după ce vede premianți din ăștia cu mâna întinsă pe marginea drumului iar în timp ce geniile dau fuga la vale să se suie în mașină pe locul muistului, ar putea lejer face o poză vehiculelor așa cu tot cu plăcuța de înmatriculare și s-o trimită lu bunica? Apoi la un moment dat, înainte să vină vorba de muie bineînțeles, să-l informeze frumos pe pervers, pardon, șofer că care ecce treaba și să-l întrebe dacă nu se supără dacă îi face și lui însuși o poză deoarece seamănă leit cu Brad Pitt, de exemplu... Apoi dacă mai vine vorba de prestări servicii alta-i socoteala, nu?

29 iulie 2019 16:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.