Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De cînd a apărut în emisiunea de la Antena 3, Liviu Pleșoianu mi-a atras atenția prin felul său de a fi. Mai puține locuri comune, mai puține vorbe goale, mai puțin dat cu bîta în baltă, plus o exprimare îngrijită, cum nu întîlnești la prea mulți politicieni. Prospețimea sa vine de la lipsa unei școli politice și a unui stagiu la tineretul de partid. Se vede imediat că Pleșoianu nu vine din trupa de lipitori de afișe, ci din rîndul cetățenilor preocupați de comunitate și pasionați de politică. Se simte limbajul liber, necontaminat de locurile comune din „declarațiile politice” ale rinocerilor. Adică se vede comportamentul de om liber, dezinvolt, scuturat de inhibiții. Frizura lui de Kempes, de Ilie Năsase, de rocker, de Guillermo Vilas, a avut meritul de a-l individualiza și de a-l fixa mai bine în memoria telespectatorului.

Mai pe scurt, Liviu Pleșoianu (o descoperire a Antenei 3) este o noutate în materie de atitudine politică, un om plăcut, nesofisticat care arată ca o curiozitate în PSD.

Integral pe CotidianulComentarii

Ecce Kurrupt Și eu am observat că băiatul ăsta nu are o gașcă. Eu ecce băiat de gașcă tradițională dar îmi doresc o schimbare. Îmi place de Romeo. Am întrebat și eu prin gară cum mă pot înscrie în gașca lui, adică carevasăzică de la care haiduc subaltern trebuie să iau muie și dacă trebuie neapărat s-o iau cu kuru. Am fost dezamăgit să aflu că deși mulți mi-au promis libertatea pe care mi-o doresc, eu am rămas de fapt tot un sugaci repetent cu găozul franjurat și când încerc să verbalizez o cugetare pe sfinkterul din față îmi curge un pic de omertă proaspătă din colțul găurii ca la un kurist ratat... Asta ecce, recunosc că nu am nici o șansă.

23 iulie 2019 15:44

I-o fi cazut cu tronc lui Nistorescu si o fi facut vreo pasiune nevinovata pentru acest Che Guevara al politicii dambovitene, sustinator declarat al Moscovei.

23 iulie 2019 8:37

je ADMINISTRATORII DE SITE PT COMENTARII, SUNT RUGATI SI SOMATI, SA STEARGA INSTANTANEU, COMENTARIILE CU INJURATURI CONTINAND ORGANE SEXUALE SI VOCABULAR REF LA FUNCTIILE ORGANICE "CACAT', "PIPI" , PRECUM SI INSULTE GROASE FARA LEGATURA CU SUBIECTUL. MULTUMIM ANTICIPAT !

23 iulie 2019 7:54

Sugi pula Andronic Mai du-te in pizda ma-ti Andronic tot cu jegul de Plesoianu cu cat te-a platit sa scrii acest cacat de articol,,esti singurul care îl lauzi tu si cacati de la antena 3

23 iulie 2019 7:05

noi Acest tanar Plesoianu, promoveaza "politica altfel" , adica fara agresiuni verbal si fizice, fara violente stradale si incendieri, si capete sparte cu bolovani - dupa modelul Nazist Hitlerist din anii 1933-39, model nenorocit adoptat de mardeiasii "rezistaci", USR, PNL, PMP si alti derbedei care saliveaza dupa banii publici.

23 iulie 2019 6:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.