Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Astra Giurgu a fost "lovită" de două ori duminică seara, 21 iulie. După eşecul suferit în Copou, în faţa clubului Poli Iaşi, scor 0-1, gruparea patronată de Ioan Niculae a rămas fără antrenor.

La finalul partidei cu formaţia pregătită de Mihai Teja, antrenorul Dan Alexa şi-a dat demisia.

"Iaşi este o echipă cu jucători buni. Din păcate suferim din punct de vedere calitativ, jucătorii care trebuie să facă diferenţa au venit foarte târziu. Este nevoie de jucători, am vorbit cu domnul Nicolae, dânsul a hotărât să facă echipa. Din păcate jucătorii pe care noi i-am dorit foarte mult au întârziat să apară.

Nu aş vrea să îl păcălesc pe domnul Nicolae, din păcate echipa e mai modestă decât anul trecut.

Mă gândesc să renunţ pentru că obiectivul de câştigarea campionatului e foarte greu de împlinit. Nu ştiu dacă avem lot de play-off.

O să vorbesc şi cu dânsul, nu vreau să îl păcălesc. Îl respect foarte mult, mi-a oferit o şansă. Când am refuzat prima dată, m-a luat încă o dată. Nu este laşitate şi el este conştient că avem nevoie de întăriri. Îi mulţumesc că a oferit toate condiţiile pentru a aduce jucătorii ăştia. Este o decizie pe care am luat-o şi cu asta basta", a spus Dan Alexa, care a vorbit şi despre cum s-a simţit în ultima săptămână:

"Am spus ce am avut de spus, m-a deranjat foarte mult reacţia oamenilor care mă cunosc. A lui Gigi Becali, care spune că el este cu frica lui Dumnezeu, este o mare dezamăgire ca şi om, aveam altă impresie.

Integral pe Mediafax