Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meteorologii vin cu noi avertizări. Este cod galben de ploi torențiale și vijelii, în mai multe județe ale țării. Atenționarea este în vigoare ăn intervalul orar 10:30-18:00.

În intervalul menţionat în zonele montane, în cea mai mare parte a Transilvaniei, a Moldovei, precum şi în nordul Olteniei şi în jumătatea de nord a Munteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosfericã accentuatã ce se va manifesta prin averse cu caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi pe arii restrânse grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

Notă: Local în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea va fi caniculã, iar indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge sau va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Weather 16 Jesus Christ 16, W.EA.THE.R. W-White, EA-Elijah, THE-Tishbite, R-Red. Jesus Christ and Elijah Tishbite in white and red. Heavenly unique definition.

23 iulie 2019 2:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.