Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un agent imobiliar spaniol vrea să vândă 400 de sate din Galicia, o regiune montană luxuriantă, de o frumuseţe desăvârşită. Preţul de vânzare al unui sat întreg din această zonă costă în jur de 280.000 de dolari, cam cât un apartament de lux din Bucureşti.

Agentul imobiliar a vorbit despre această provocare într-un interviu pentru revista Fortune. "Este nevoie de un an doar pentru a obține documentele necesare vânzării", a declarat Mark Adkinson, în vârstă de 67 de ani. El a dezvăluit că este în derulare vânzarea unui sat în care 24 de persoane au terenuri întinse.

Integral pe Digi24Comentarii

xyz Blocurile "comuniste" sunt cele mai rezistente si temeinic construite - deoarece, inainte de 1990, legile constructiilor erau foarte severe, si applicate riguros - santierele lucrau cu Securitatea in ceafa. In prezent, "dezvoltatorii" fac blocuri din carton, spoite cu vopsele smechere, nimeni nu-I controleaza.

22 iulie 2019 6:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.