Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu am nimic cu Ştefănescu, ba dimpotrivă - iar el e omul care chiar poate înţelege asta -, dar când vrei, cu tot dinadinsul, să-ţi baţi cuie-n talpă, nimeni nu te poate ţine de mână.

Iată „disertaţia” lui Codrin pe o temă sensibilă: „Klaus e fericit! Foarte fericit! Şeful său, Macron, l-a anunţat că va retrage imediat candidatura procurorului francez, ca să-i facă loc Codruţei. Ca să nu-l încurce cumva „mama cătuşelor” cu vreo candidatură surpriză la prezidenţiale. Ca să fie bine, ca să nu fie rău! Poţi să nu-i spui „sărut-mâna” unui astfel de Şef? Păi, nu poţi!”, spune Codrin Ştefănescu.

Pe bune?!

Integral pe GândulComentarii

Gicu Codrin Stefanescu este un dobitoc cretin. Toata lumea stie, numai el nu-si da seama!

22 iulie 2019 16:26

gaozar dragnist detectat 23:44

22 iulie 2019 10:14

Florin Bilei Problema mea consta în pericolul ca astia cu Justitia s-o puna pe Laura-Pizdutza în fiare si s-o bage la ocna înainte de numire - n-am putea noi, oare, sa iesim în strada sa fukcem ca toti EURO-dracii s-o lase aia în pace, sau sa asediem Doftana si s-o scoatem de acolo (de dorit: vie, n.m.) ca s-o puna aia "procuroru" EURO-poollii?!

21 iulie 2019 23:44

Victorița Băi Dobitocule, Codrin Ștefănescu....de ce crezi că Codruța Koveși iar fi inamicul principal a lui Iohannis....Păi cum ?....atît de ^blamata și diabolica^ Codruța Koveși în ideologia PSD-istă să fie preferata majoră a poporului romăn la alegerile prezidențiale din toamnă încît să-i facă probleme lui Iohannis ?....Cum, voi PSD-iștii admiteți că Koveși este o personalitate susținută de poporul romăn ?....Voi, alde ăștia ce cu Anteniștii3 și Romăniștii TV ați facut-o pe Koveși ^vrăjitoarea ce se hrănește cu noi-născuți la micul dejun și prînz^...

21 iulie 2019 18:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.