Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că nu a discutat deocamdată cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre alegerile prezidențiale, dar o va face. Dăncilă vrea să reia discuțiile cu sindicatele, pentru a ajunge la un bloc de susținere mai amplu pentru alegerile prezidențiale.
Viorica Dăncilă a fost întrebată, duminică, la Ploiești, dacă a discutat deja cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre alegerile prezidențiale.
„Nu am discutat încă cu domnul Tăriceanu. Voi discuta și cu domnul Tăriceanu, voi discuta și cu domnul Ponta. Avem nevoie de alianță, avem nevoie de discuții. Vom discuta cu liderii celor două partide, unul dintre partide partenerul nostru de guvernare, și alături de noi vrem să mai vină și alte partide, chiar dacă nu sunt partide parlamentare, mă refer la PNȚCD, la Partidul Ecologiștilor din România. Vrem să reluăm discuțiile cu sindicatele pentru că suntem în partid de stânga și trebuie să cooperăm cu sindicatele, organizațiile neguvernamentale, vrem să facem un bloc de susținere mult mai amplu pentru alegerile prezidențiale”, a răspuns președintele PSD.

Integral pe Cotidianul