Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că nu a discutat deocamdată cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre alegerile prezidenţiale, dar o va face. Dăncilă vrea să reia discuţiile cu sindicatele, pentru a ajunge la un bloc de susţinere mai amplu pentru alegerile prezidenţiale.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, duminică, la Ploieşti, dacă a discutat deja cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre alegerile prezidenţiale. „Nu am discutat încă cu domnul Tăriceanu. Voi discuta şi cu domnul Tăriceanu, voi discuta şi cu domnul Ponta. Avem nevoie de alianţă, avem nevoie de discuţii. Vom discuta cu liderii celor două partide, unul dintre partide partenerul nostru de guvernare, şi alături de noi vrem să mai vină şi alte partide, chiar dacă nu sunt partide parlamentare, mă refer la PNŢCD, la Partidul Ecologiştilor din România.

Integral pe Gândul