Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mii de români care au datorii la întreținere riscă să-și piardă bunurile. Este vorba de sumele rămase restante la firma furnizoare de căldură și apă caldă.

Un număr de 2.150 de piteșteni vor fi executați silit pentru datoriile pe care le au la firma furnizoare de căldură și apă caldă în oraș. Aceștia riscă să rămână fără bunuri, anunță firma. Primul care a plătit în acest fel este un bărbat rămas fără autoturism. Sechestrul pe mașină a fost pus la o zi după ce i-a expirat termenul de plată a debitului, iar acum cei de la societate au cerut ajutorul poliției ca să urmărească autoturismul în trafic și să îl oprească, informează jurnalul.ro.

Integral pe CapitalComentarii

Oltean Numai intr-o tara ca Romania se admit (legal !) restante. In tarile civilizate nimeni nu isi permite. Legislatia favorizeaza infractorul.

22 iulie 2019 4:25

Dr. House Mi se pare corect! Consumi - plătești. Doar nu suntem în comunism (brrrr...) să ne așteptăm să consumăm după nevoi și să plătim după puteri...

21 iulie 2019 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.