Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lansează un atac dur la adresa liderului PSD, Viorica Dăncilă pe tema candidaturii la președinție. Astfel, Gabriela Firea consideră că Viorica Dăcilă nu trebuie să candideze, deoarece nu este bună strategia ca PSD să aibă un candidat pe genul ”bunică sau mămăică”.

„Nu pot să mă alătur celor care gândesc de următoarea manieră: haideți să meargă doamna premier în candidatură, are procentul real sub partid, chiar dacă cu niște eforturi de reorganizare va obține un procent fix cât partidul, adică 26 % cât se spune acum, sau că e o mare performanță creșterea, că am auzit zilele trecute că este pe trend de creștere, avea 15% acum o lună și acum are 17% și lasă să greșească actuala conducere și venim noi din urmă și preluăm partidul. Teama mare este că poate merge și pe acest drum, dar cu ce riscuri? Vor prelua un partid cu 10%. Cei care păsuiesc conducerea partidului au introdus acest element, care mi se adresează, să alegem un candidat neconflictual care să nu deranjeze pe nimeni, nici la interior, nici la exterior. Păi într-adevăr, vom rezolva și cu șefii cu un președinte neconflictual, vom rezolva și cu vizele pentru Statele Unite tot cu un președinte neconflictual, ne vom duce să facem figurație la marile reuniuni internaționale tot cu blândețe cu o atitudine conciliantă”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, la postul de televiziune România TV.

„A fi bătăios trebuie să fie o calitate în România. Am văzut aceste declarații care se vor a fi în defavoarea mea și în favoarea doamnei premier, eu cred că sunt de fapt în favoarea mea și în dafavoarea celor care au sfătuit-o să transmită că România are nevoie în perioada următoare de un președinte pe genul ”tătuc sau bunic”, ”,mămică sau bunică”. Conflictul este necesar de multe ori”, a adăugat Gabriela Firea.


Comentarii

Ecce Kurrupt Nu vrea nimeni sa-i sug pula?

22 iulie 2019 15:27

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a I a : Se prefigureaza cea mai proasta solutie(ca sa nu punem in discutie … calitatea candidatilor) este pacat sa va bateti joc de o masa de votanti care … spera la ceva! Va bateti pe „un CAL MORT”! Probabil ca o candidature politica ar asigura intrarea in turul 2(putin probabil dar … posibil)! De acolo in colo … vai si amar! ROMANIA ARE NEVOIE DE UN VIITOR PRESEDINTE CARE SA ASIGUREA RESPECTAREA CU STRICTETE A DREPTURILOR SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI! Acest candidat nu are cum sa vina din zona de dreapta … a lui Basescu(tatucul introducerii epurarilor politice cu ajutorul justitiei si a serviciilor … in colaborare)! Din pacate, la ora aceasta, NU EXISTA UN CANDIDAT care, macar sa … INTENTIONEZE ASA CEVA! Mai ales, atunci cand se pune in discutie : CANDIDAT - PERSOANA INREGIMENTATA POLITIC! Singura sansa de A ASIGURA CEVA DUPA TURUL 2 este DESEMNAREA UNUI CANDIDAT INDEPENDENT! O personalitate neafiliata politic, dar care sa impartaseasca majoritatea programelor politice ale partidului, este singura varianta viabila! Dar, chiar si in acest caz este nevoie de alianta, in primul rand de mentinerea aliantei de la guvernare si atragerea unor alte forte alaturi de aceasta alianta! In conditiile in care se va opta pentru un candidat independent, cu cunostinte sau cu activitate in sistemul judiciar SANSELE CRESC CHIAR SPRE CASTIGAREA ALEGERILOR!

22 iulie 2019 10:19

ALEXANDRU LAPUSNEANU PARTEA a II a : Asa cum s-a procedat cu varianta Tudorel Toader(fostul ministru al justitiei si luand in calcul numai partea buna a lucrurilor, nu si … tradarea), asa trebuie procedat acum! Numai ca, candidatul trebuie cautat si foarte bine evaluat! Si viitoarea campanie electorala va fi ... "dirijata" de "omul cu geaca rosie" intr-o continuare a luptei pe scheletul justitiei(sau ce a mai ramas din aceasta)! Omul cu geaca rosie" s-a convins ca ... subiectul este castigator, ca are ... priza la public si va insista! Aruncarea in lupta a unei personalitati care vine din sistem si care sa prezinte din interior, care sunt ... temele de respectat pentru functionarea cu adevarat a unei justitii independente, dar nu abuzive si nu "dirijata in campul tactic" pe incalcarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului in scopul epurarilor politice ESTE SINGURA CARTE CASTIGATOARE! Folosirea in continuare a acestei asazise "anticoruptii" in scopul obtinerii de foloase politice, respectiv a obtinerii uni nou mandat de presedinte NU POATE FI COMBATUTA DECAT PRIN DESEMNAREA UNEI PERSOALITATI DIN SISTEM CARE SA ASIGURE CU ADEVARAT INDEPENDENTA JUSTITIEI PE FONDUL RESPECTARII CU STRICTETE A DREPTURILOR SI LIBERTATILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI! In rest : PAROLE, PAROLE, PAROLE!

22 iulie 2019 10:19

Ecce kur rupt, gaozarul de servici al PSD v, imi placi enorm. Ti-as suge pula nonstop!

22 iulie 2019 10:12

v Nu stiu cine o sa fie caandidatul coalitiei de la guvernare la alegerile prezidentiale, dar cred ca Firea si-a dezvaluit "firea" de mahala. Ea nu a facut mai nimica pt Bucuresteni, acuma devine mahalagioaica. Probabil PSD-ul nu o sa cistige alegerile prezidentiale indiferent de candidatul lor, asa ca Firea ramine o mahalagioaica.

21 iulie 2019 23:32

Marius Nu ne interesează nene,nu ne mai dați știri cu PSD. Tara vrea schimbare și o va avea. Am făcut icter mecanic,stenoza hepatică și pancreatita de atâta PSD și PNL. Mai dai in dragostea mea sa mai meargă și la munca nu numai la ciolan că l-au avut 30 de ani și să văzut ce pot. Adevărată schimbare este USR

21 iulie 2019 22:52

Doina Intr-adevar mari nemernici acesti PSD-isti! Cum isi pot imagina acesti impostori ca ar avea vreo sansa sa ajunga presedinti de stat? Sigur ca sunt destui care sa-i aleaga, dar nu este de ajuns. Madam Firea asta chiar isi inchipuie ca ar avea sansa asta? Neamprostia si incultura este acum la rang inalt in Romania. Obraznicia acestor nimicuri este fara margini. Nu trebuie sa mai lasam asemenea specimene sa ne conduca vietile, cred ca ar trebui ca toti oamenii acestei tari sa se trezeasca odata si sa-si dea seama ca asa nu mai merge, nu se mai poate. Cat de jos trebuie sa ajungem incat sa trezeasca in noi constimta? Sper sa nu ajungem prima tara falimentara din lume, vanduta la mezat, caci atunci chiar nu se mai poate face nimic.

21 iulie 2019 16:52

Georgeta PSD-iștii, o TURMĂ DE PROFITORI ce sug cu toții din vlaga și resursele acestui popor....ducîndu-l către sărăcire, needucare și marginalizare în Lume și-n Europa....Acum toți dau vina pe eșecul din 26 Mai de la europarlamentare pe Dragnea....dar nu erau ei cei ce ovaționau cu toții in Sala Palatului cînd în extaz Dragnea îi întreba ^Vreți să vă mai fiu Președintele Vostru^ și sala PSD-istă răspundea : Da !....Da !....Da !.....Iar amanta tînără blondina Irinuca de 26 de ani era pe scaun între Madamele Dăncilă și Firea....mare ^dizidente^ acum ce s-au delimitat de ^bestie^ !....Nu era Madam Firea ce se vroia invitată la nunta lui Dragnea....Oare nu ea l-a ajutat pe Dragnea să-l debarce pe Tudose din scaunul de Prim-ministru ?....Și nu era Madam Dăncilă cea ce nici nu făcea vreo Conferință de Presă fără a fi Dragnea lîngă ea...ce-i mai ^tăia și microfonul^ rușinos și dezgustător....Auzi la ea...Teleormăneanca de Videle se^delimitează^ de Teleormăneanul Dragnea ajuns la ^studii^ la Rahova unde este ^torționat^ în atelierul auto al instituției !!!....

21 iulie 2019 14:22

Elena Haide-ți să fim serioși !...Cînd în campania electorală se va striga după Madam Viorica Dăncilă, impostoarea ce a ajuns în fruntea guvernului ^căutată că nu știe să facă nimic^, după cum zicea unul PSD-ist de al lor (Negoiță) pentru ca Păpușarul Dragnea s-o manevreze....Ziceam, că în campania electorală cînd se va striga după ea ^Analfabeta^ sau ^Proasta satului în fruntea statului^ oricîte ^famfare și aplaudaci^ vor pune Baronii PSD-iști să estompeze strigările tot va fi ridicolul maxim....sau cînd vor apărea în presă ^copii după Foile Matricole^ la studiile făcute de Madam cînd și-a luat examenele la restanțe și reexaminări....Este o Profesoară de Lucru Manual la un Liceu din Videle, plecată 9 ani la shopping de lux la Bruxelles și Strasbourg ce a ajuns prin voința idioată a lui Dragnea ca Prim-Ministră...Cine-și poate închipui că va putea ajunge Președinta Țării ?...Doar niște PSD-iști buimaci și lingători la cur pot crede asta....N-au ei atîtia bani sau ulei, zahăr, orez și găleți de plastic roșii pentru atîția votanți ....Și să zici că prostimea țării ar vrea ca o proastă de a lor să ne conducă....nu-s chiar așa de mulți proști în țara asta !!!....

21 iulie 2019 13:45

Victor Viorel Chiar ar fi de neinchipuit !...Din Familia Pandele-Firea ce ar vrea sa fie prezidențiabilă să nu poate candida niciunul ?....Cum asta ?.... Eu zic ca PSD-istii sa fie primii ce pun o Familie intreaga pe listă la candidatură....să fie presedinți amandoi....Nu tot PSD-istii au fost singurul partid din lume de si-au doborat propriul guvern prin Motziune de Cenzura ?....Si spre binele romanilor ar fi ca din partea lor să candideze si Dăncilă, si Firea, si Liviu Pleșoianu....să aibă poporul PSD-ist de unde alege...

21 iulie 2019 13:15

Ecce Kurrupt Cam are dreptate. De-a lungul vremii, P$D a avut candidati, fie homalăi ca Năstase și Ponta, fie teroriști ca Iliescu.

21 iulie 2019 12:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.