Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Dăncilă a mințit! Sunt amănunte incredibile ale dezastrului din economie care au fost ascunse de către cei din Executiv. Economia României se află la un pas de colaps. Cifrele complete sunt de-a dreptul înfricoșătoare.

Amănunte șocante despre economia României ies la iveală. Deși Guvernul se laudă cu o creștere peste media europeană, cifrele dezastrului au ieșit la iveală. Liberalul Florin Cîțu pune cap la cap cifrele de la Eurostat cu cele de la ministerul Finanțelor și dă de pământ cu Eugen Teodorovici. Concluzia este că Guvernul a mințit și că vor fi mari probleme.

Economia este la un pas de colaps și nimic nu ne mai poate opri să ne prăbușim. ”Ministerul Finantelor Publice contra Eurostat, cine MINTE? Eurostat a publicat deficitul bugetar pentru trimestrul I din 2019 la 4.5% din PIB.

Integral pe Capital