Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Dăncilă a mințit! Sunt amănunte incredibile ale dezastrului din economie care au fost ascunse de către cei din Executiv. Economia României se află la un pas de colaps. Cifrele complete sunt de-a dreptul înfricoșătoare.

Amănunte șocante despre economia României ies la iveală. Deși Guvernul se laudă cu o creștere peste media europeană, cifrele dezastrului au ieșit la iveală. Liberalul Florin Cîțu pune cap la cap cifrele de la Eurostat cu cele de la ministerul Finanțelor și dă de pământ cu Eugen Teodorovici. Concluzia este că Guvernul a mințit și că vor fi mari probleme.

Economia este la un pas de colaps și nimic nu ne mai poate opri să ne prăbușim. ”Ministerul Finantelor Publice contra Eurostat, cine MINTE? Eurostat a publicat deficitul bugetar pentru trimestrul I din 2019 la 4.5% din PIB.

Integral pe CapitalComentarii

v Citind titlul am fost ingrijorat, dar citind articolul si vazind ca sint parerile lui Citu, m-am linistit. Oare astia la PNL, nu au un economist mai bun, mai in tema, decit Citu?

21 iulie 2019 16:31

ion Alt specialist nu ati mai gasit? Acesta nu are timp de analize,trebuie sa plimbe cainile.

21 iulie 2019 11:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.