Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gabriela Firea, fost inamic declarat al lui Liviu Dragnea până în momentul condamnării acestuia, a dezvăluit ce pact a avut actualul premier al României cu fostul său șef pe linie de partid.

Firea crede că informațiile conform cărora Dăncilă și Dragnea nu au avut o relație bună au fost lansate în presă pentru ca premierul României să beneficieze de o imagine bună, însă realitatea ar fi contrară celor apărute în spațiul media. „Dacă PSD a pierdut alegerile europarlamentare – și le-a pierdut rușinos, sunt pierdute – noi nu am făcut analiza, dar din ce s-a afirmat public și din ce discută colegii, în primul rând motivul esențial a fost acela că Dragnea a avut o cotă scăzută de încredere și a propus României teme care au deranjat sau teme care au fost interpretate greșit sau campania adversarilor a fost mai puternică decât temele puse pe tapet de domnul Dragnea.

Integral pe Evenimentul Zilei