Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat că trebuie să fie intrasigent cu membrii partidului și ai Guvernului şi că miniștrii trebuie să respecte lucrurile pe care și le asumă.
„Trebuie să schimbăm anumite lucruri și noi în felul nostru de a fi, și în partid, dar și la nivelul guvernării. Colegii mei miniștrii vor avea o viață grea. Acum, și ca președinte Executiv, am această obligație față de partid, față de dumneavoastră, de guvern și în primul rând pentru țară. Să fim intrasigenți cu ai noștri, cu noi. Miniștrii își asumă anumite lucruri și trebuie să le facă la ziua și la ora la care și-a asumat acest lucru. Nu trebuie să avem niciun fel de îngăduință pentru cineva care vrea să fie ministru, dacă înțelege ce înseamnă această funcție. E cam greu, dar se lucrează în acest sens și sper să vedem și efectele imediate, altfel vor veni alții care vor înțelege acest lucru”, a declarat Eugen Teodorovici, la Târgu Mureș.

Integral pe Cotidianul