Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bărbatul din Vatra Dornei care vineri seară a ajuns în stare gravă la spital după ce, reclamat că a atins în mod idecent o fetiţă, a fost imobilizat cu spray lacrimogen, a murit.

Potrivit unor surse locale, bărbatul din Vatra Dornei a murit astăzi dimineaţă, la spital. Acesta ajunsese în stare gravă la spital, în comă profundă, după ce a fost implicat vineri seara într-o altercaţie cu jandarmii din oraş, informează Mediafax.

Bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa după ce s-a opus încătuşării, iar jandarmii au folosit spray lacrimogen. Medicii de la Spitalul din Vatra Dornei suspectau că bărbatul suferise un infarct.

Integral pe România LiberăComentarii

xyz Ala de-si zice "ovidiu", iti dorim puternic, ca un pervers pedofil sa-ti violeze fiica sau fiul, sau nepotii - daca ai asa ceva, daca nu, sa te f...….ta chiar pe tine un nenorocit pervers, cand ti-o fi lumea mai draga…..jandarmii sa nu fie prin preajma, sate salveze, bai, nenorocitule.

21 iulie 2019 9:08

ovidiu Jandarmii au mai omorat un om,...bravo...

21 iulie 2019 7:39

Ecce Kurrupt Meseriașul a venit la festival cu speranța că Cristian Homobuci face o apariție surpriză și cântă noul lui hit "Lăsați copiii să vină la mine". Evident nu știa că fetelor le umblă gaura și a făcut infarct când fata a început să țipe. Băieții însă dacă sunt abordați în privat și mângâiați cu duioșie pe creștet țin secretul tot restul vieții veșnice.

21 iulie 2019 3:10

i Nenorocitul n-a facut nici un infarct - cand abuza copii, dar, cand a fost prins, a dat ortul popii, un nenorocit mai putin pe lume, de-ar crapa toti drogatii si perversii, cat mai curand !

20 iulie 2019 17:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.