Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Între atâţia copii creponaţi, un băieţaş de cartier (dacă la Târgu Frumos cresc cartiere), răpăie un ales omagiu României Educate, luată în locaţie de gestiune de ministra Andronescu. Băieţaşul, Alexandru Oiţă, îşi începe piesa cu un citat din doamna care face gargară cu pioneze: „orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune în evaluarea respectivă”. (Are flow, nu glumă, Ecaterina Andronescu!).

Integral pe GândulComentarii

Salutari din scoala ratata Andronescu a intrat la menopauza de mult timp, iar acum se pare ca i s-a instalat dementa cu toate ca fostul comunist sef al studentilor din Timisoara chiar inainte de 1989, Petru ANDEA (PSD), ii mai scutura.....matreata. Individul asta este tinut prin minister, cu toate ca a trecut si el de 70, cu activitate stiintifica nula este in continuare,( ca si Nicolae ROBU PNL) profesor titular la Politehnica din Timisoara. Cu ASTIA veti ajunge in TOP 1000 de Universitati de pe mapamond la PULIVARA!

20 iulie 2019 13:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.