Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Codul Administrativ, adoptat prin Ordonanță de Urgență de guvernul Dăncilă, ar putea fi în cele din urmă declarat neconstituțional. Avocatul Poporului face mai multe precizări importante.

Avocatul Poporului anunță că a primit zece petiții, atât de la persoane fizice, cât și de la persoane juridice, prin care i se solicită să atace la Curtea Constituțională (CCR) ordonanța de urgență prin care se adoptă Codului Administrativ. Prevederile Codului Administrativ conținute în OUG nr. 57/2019, sunt în curs de examinare, iar concluziile analizei de constituționalitate vor fi comunicate atât petenților, cât și societății civile, se arată între-un comunicat trimis de instituție.

Integral pe CapitalComentarii

Probo Si care, ma rog, e lovitura ?! " Codul administrativ "AR PUTEAE FI..?". Sau ca avocatul poporului a primit 10 petitii care sunt in curs de examinare ? Pai si Ciorbea a examinat pana ne-a ruinat. Ce drac ' de semi analfabeti sun cu gramada in massmedia ??

20 iulie 2019 15:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.