Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elevii prinși că încalcă regulile și încearcă să copieze la examenul de bacalaureat nu mai au voie să intre în examen timp de două sesiuni. Când Consiliul Superior al Magistraturii încalcă regulile, celor de aici nu li se întâmplă absolut nimic.
“Aţi valida vreodată prin prezenţa dumneavoastră sau prin votul dumneavoastră o procedură care nu respectă legea?”, a întrebat-o ieri Cristina Tarcea, actualul președinte al Înaltei Curți de Casație și Justiție, pe Corina Corbu, judecătoarea validată de CSM ca viitor președinte al ÎCCJ. “Fără îndoială că nu îmi doresc decât să respect legea”, a răspuns Corina Corbu. Însă atunci când Tarcea i-a atras atenţia că procedura la care participă e în afara legii, Corbu a dat un răspuns halucinant: “Am urmat o procedură demarată de CSM, eu consider că ea se înscrie unor dispoziţii legale”. Cu alte cuvinte, nu contează ce prevede legea, contează cine demarează procedura.

Integral pe LibertateaComentarii

Păi procedura este înscrisă sau NU și în protocolul cu SRI? Dacă nu este înscrisă, iar doamna Corbu nu a fost validată inițial de către SRI să candideze, evident că procedura nu ecce „legală”!

19 iulie 2019 17:52

Păi procedura este înscrisă sau și în protocolul cu SRI? Dacă nu este înscrisă, iar doamna Corbu nu a fost validată inițial de către SRI să candideze, evident că procedura nu ecce „legală”!

19 iulie 2019 17:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.