Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Purtătorul de cuvânt al armatei Iranului a declarat că toate dronele s-au întors în siguranţă la bază, a informat agenţia semi-oficială Tasnim, după ce preşedintele american Donald Trump a afirmat că o navă a Marinei Statelor Unite a „distrus” una dintre drone, conform Reuters.

„Toate dronele care aparţin Iranului în Golful Persic şi în Strâmtoarea Ormuz s-au întors în siguranţă la bazele lor după misiunea de identificare şi control şi nu există niciun raport privind o operaţiune a USS Boxer (nava americană)”, a declarat Abolf Shekarchi, purtătorul de cuvânt al forţelor armate iraniene, conform Tasnim. O navă de război americană, USS Boxer, a distrus joi o dronă iraniană aflată în zbor, care ameninţa nava amfibie de asalt şi care se afla la doar aproximativ 900 de metri de aceasta, a anunţat Donald Trump.

Integral pe Adevărul